Nedelja otvorenih vrata 27.02.-03.03.2017.

Академија уметности у Новом Саду од 27.02. – 03.03.2017. организује манифестацију под називом “Недеља отворених врата” за посетиоце у сва три објеката: Петроварадинској тврђави, Косовској 33 и у објекту који се налази у Ђуре Јакшића 7.

Свечани пријем свих оних који желе да се упознају са радом и студијским програмима Академије уметности у Новом Саду биће организован у понедељак 27.02.2017. са почетком у 9 часова у Мултимедијалном центру у улици Ђуре Јакшића 7 где ће се обратити декан Академије проф. Синиша Бокан, продекани као и шефови сва три Департмана: Департмана музичке уметности, Департмана ликовне уметности и Департмана драмских уметности.

Након свечаног дела будући студенти Академије и сви заинтересовани имаће прилику да са професорима и студентима разговарају о пријемним испитима, начину студирања итд., а такође ће им се представити и студијски програми који се реализују у оквиру Академије.

Сви заинтересовани ће у понедељак на свечаном пријему добити распореде предавања током трајање манифестације Недеље отворених врата на које ће моћи да присуствују наставним активностима, као и да се консултују за потребе пријемног испита, а такође ће имати прилику да учествују у раду и да виде како се студира и како са нашим студентима раде врсни уметници -професори Академије уметности у Новом Саду.

Детаљан распоред……otvorena-vrata-program-28022017

Posted in Prijemni ispit i upis and tagged , , , , , , , .